Vilafranca enviarà tres cartes per setmana per reclamar que es dote de personal l’oficina agrària

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 16 de juny de 2010 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca enviarà 3 cartes setmanals a la Conselleria d’Agricultura per reclamar que es doti amb el personal assignat a l’oficina agrària de la localitat. Així ho ha assenyalat l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, que ha informat que una missiva anirà destinada a la consellera d’Agricultura, Maritina Hernández, una altra al secretari general de la Conselleria i una altra a la directora general de Producció Agrària. En aquest últim cas l’alcalde ha recordat que es tracta de Laura Peñarroya “que té arrels en aquesta comarca, però segons sembla hsta ara no està servint perquè s’atenguen les reivindicacions, que també s’han plasmat en 800 firmes que han estat remeses a la conselleria”.

L’Ajuntament de Vilafranca ha demanat, en reiterades mocions, que es cobreixin les places del personal assignat a l’oficina de Vilafranca. En total hi ha assignats tres llocs administratius i un tècnic. D’aquests, únicament està coberta una plaça d’administratiu. La situació està portant als ramaders i agricultors de Vilafranca, Ares, Castellfort, Culla i Benassal a desplaçar-se fins Morella per a resoldre els seus tràmits administratius. Fins a la data aquests assumptes es resolien a Vilafranca.
L’alcalde ha apuntat que es reclamaran encara més firmes de les 800 recollides. D’altra banda es realitzarà una pancarta que es penjarà a les oficines municipals per a “que tots vegin i coneguen el que passa per culpa de la Generalitat Valenciana”.
Més informació: