La Federació Valenciana de Bàsquet premia al CBF Morella


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, València
dijous, 17 de juny de 2010

Isma Cantó ha rebut aquest dijous el Reconeixement Especial FBCV per la seua trajectòria i contribució al bàsquet de la Comunitat. Per al tècnic valencià, aquest reconeixement significa un “repas a la meua vida com entrenador després de tants anys. Agraïsc molt a la Federació que valore d’aquesta manera a la gent que està treballant pel nostre bàsquet. És molt emocionant per a mi rebre aquest guardó”.

A continuació, Isma Cantó va recordar a tots aquells entrenadors que li van marcar, així com als quatre clubs que han format part de la seua trajectòria esportiva: C.I.B. Llíria, València Basket, Gandia Bàsquet i Ciutat Ros Casessis, entitats en les quals es va llaurar el prestigi del que gaudeix avui.

També al CBF Morella
També han rebut el Reconeixement FBCV Roberto Millars, amb tota una vida dedicada al bàsquet en l’A.D. El Pilar; Francisco Doménech, fundador i actual President d’Honor del C.B.F. Alcoi; i el C.B.F. Morella, en la figura del seu president, José Manuel Moreno, pel seu gran treball i promoció del bàsquet en una zona geogràfica on aquest tipus d’iniciatives són molt dificultoses.

Tot el públic que va assistir a l’esdeveniment els va mostrar el seu agraïment per l’esforç i dedicació que els ha dut a escriure una pàgina en la història del bàsquet de la Comunitat. Amb molta emoció, tots ells van rebre el reconeixement al seu treball constant pel bàsquet. En el cas de Isma Va cantar, a més, el lliurament va estar precedida per la projecció d’un emotiu video amb imatges que arrepleguen tota la seua vida esportiva, com jugador i com entrenador.

Més informació: |