Celebració de creuer

Un grup de morellans i morellanes, acompanyats també per gent de Vilafranca, han compartit un creuer. Alguns d’ells celebraven que enguany compleixen 70 anys i, uns amb aquesta excusa i d’altres amb altra, van gaudir d’uns dies pel Mediterrani que no oblidaran i ens han enviat aquesta foto amb el Capitan Tihomir Muzir.

/span> comentaris

  1. Que egoisme el de Morell que sempre han d’anar davant ells, “un grup de morellans i morellanes, acompanyats per vilafranquins…”….vergonya cavallers, vergonya!

  2. El text està elaborat d’eixa manera perquè, segons ha arribat a la nostra redacció, era un grup organitzat de gent de Morella al que, finalment, es van apuntar dos persones de Vilafranca. Comarquesnord.cat no té cap interès en destacar els viatges que fa gent d’una o d’altra part de la comarca i se n’alegra igualment per tots. De totes maneres, es procurarà cuidar més aquest aspecte a l’hora de redactar els textos i de comprovar la fidelitat de les informacions que, en aquest cas, ens han fet arribar els propis lectors.

    Gràcies.