Els morellans es beneficiaran d’un 40% de descompte en els abonaments del Rototom Sunsplash


Etiquetes: , ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 19 de juny de 2010

Morella i Benicàssim continuen amb la seua promoció conjunta dins del projecte Fusió de sensacions. En la jornada de dissabte han presentat en societat el Festival Europeu de Reggae Rototom Sunsplash. La principal novetat és que els ciutadans de Morella obtindran un 40% de descompte a l’adquirir les entrades o abonaments per a acudir al festival, el mateix al que tenen dret totes les persones empadronades a Benicàssim.

Els alcaldes dels dos municipis han destacat l’acord arribat, que serveix per a continuar amb la promoció conjunta de les dues localitats. L’alcalde de Morella, Ximo El Puig, afirma que “el complementar les dues destinacions tan diferents, fa que el turista tinga un gran ventall de possibilitats per a triar, pel que és el propi client el qual crea la seua pròpia història”. Puig afig que “el projecte Fusió de Sensacions continua avant amb nous sons”. L’alcalde, Francesc Colomer, ha mostrat la seua satisfacció per la gran acollida que està tenint el festival i pel fet que la seua repercussió arribe fins a Morella, “amb esdeveniments com aquest defensem la nostra voluntat i la nostra vocació de créixer com destinació turística, reforçant el nostre producte i la nostra oferta de qualitat”.

En l’acte han estat presentes els dos alcaldes, el gerent de l’empresa mixta Desenvolupament Turístic de Benicàssim, Lucca Carena i el president de l’Associació Cultural Exodus, organitzadora del festival, Filippo Giunta. Després de la presentació, els assistents han pogut conèixer de prop l’esdeveniment mitjançant la projecció d’un vídeo i d’una exposició.

A la nit, el principal carrer comercial de la localitat, la Blasco de Alagón, s’ha omplert d’ambient amb l’actuació a l’aire lliure de Jamaican Memories i Grafik Hero Selectah. Cap recordar que en aquest Festival Europeu es podrà gaudir dels concerts de les grans estrelles de la música jamaicana, els grans noms africans i els millors artistes del reggae europeu, a més de multitud d’activitats culturals: debats, projeccions de pel·lícules i documentals, exposicions fotogràfiques, cursos de percussió, dansa africana, capoeira i didjeridoo sessions de meditació i medicina natural, trobades sobre música reggae i cultura rasta tallers creatius, espectacles de malabares i marionetes pensats per als més menuts. D’aquesta forma, el Festival Europeu de Reggae que es celebrarà a Benicàssim entre els dies 21 i 28 d’agost continua amb la seua promoció.

Més informació: | |