Aquest dimarts es lliuren les signatures d’ACPV per a poder veure TV3 a la Comunitat Valenciana


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Madrid
diumenge, 20 de juny de 2010

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), entitat que ha impulsat la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) anomenada Televisió sense Fronteres, lliurarà aquests dimarts, 22 de juny, les signatures arreplegades —més de les 500.000 exigides— a l’Oficina del Cens i la Junta Electoral Central, a Madrid.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar un projecte de llei en el parlament estatal per legalitzar les emissions de TV3 al País Valencià i l’intercanvi de les televisions i ràdios entre territoris amb una cultura comuna que va més enllà de les divisions polítiques establertes per les comunitats. De finalment sorgir efecte, TV3 es podria tornar a veure legalment a les nostres comarques i també arreu de la Comunitat Valenciana.

Lliurament de les signatures
Eliseu Climent, president d’ACPV, farà el lliurament dimarts de les signatures i oferirà un balanç de la campanya acompanyat de Julián García Candau, fundador d’El País; Enric Garcés, advocat i assessor del president xilé Salvador Allende; el pintor Joan Genovés; i l’escriptor i polític Ignasi Riera.

Més informació: | | | | |