Els Ports FC celebra la seua festa fi de temporada a Vilafranca



________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 20 de juny de 2010

L’Edifici Polivalent de Vilafranca es convertia el dissabte a la nit en l’escenari de la festa final de temporada de Els Ports Futbol Club. Els membres dels 9 equips (juvenil, cadet, infantil, 2 alevins, 2 benjamins i 2 prebenjamins), acompanyats per molts pares i mares i dels entrenadors i directius del club es reunien a Vilafranca per tal de celebrar un gran sopar, que era servit pel Restaurant El Faixero de Cinctorres.

Per fer el sopar es van muntar tres grans filades de taules que anaven d’una punta a l’altra del local. Primerament hi havia una taula en la que estaven els jugadors més menuts de Els Ports FC i a les altres es trobaven els equips de futbol més grans, pares i mares i les autoritats convidades al sopar.

Els xiquetes i xiquetes de Els Ports F.C. s’ho passaren d’allò més bé amb els dos grans castells umflabes que es van habilitar al local i que va fer les delícies dels menuts.

Antoni Llanes, President de Els Ports F.C. valorava molt positivament aquesta gran festa del conjunt comarcal i demanava als Ajuntaments de la comarca que “continuen apostant per aquesta iniciativa esportiva i formativa que tant grans resultats està donant en els seus primers anys de vida”.

El suport dels Ajuntaments és vital per al club. Municipis com Morella, Vilafranca, Forcall i Cinctorres recolzen activament l’iniciativa que permet practicar el futbol als més menuts de la comarca.

Com a colofó a la festa es va fer el lliurament de trofeus a tots els equips de Els Ports FC amb José Ramón Ibáñez com a mestre de cerimònies. Primerament pujava a l’escenari l’equip prebenjamí ‘B’, dirigit per Emilio Molina, seguit del prebenjamí ‘A’ de Sergi Roig. Els dos conjunts benjamins van pujar a continuació, primer el ‘B’, dirigit per Javi Yeste i després el ‘A’, entrenat per Andrés Ortí. Els equips alevins eixirien a continuació. El ‘B’ amb el seu entrenador, Roberto Prades i el ‘A’, dirigit per José Ramón Ibáñez i Fermín Peris amb els integrants de les plantilles. Seguidament li corresponia el torn a l’infantil, que ha estat dirigit per Javier Ortí i el cadet, entrenat per Manolo Adell. Espectacular posada en escena per fer la pujada a l’escenari de tots els jugadors del cadet. Finalment pujaven els juvenils de Els Ports F.C. per tal d’arreplegar els seus trofeus.

La directiva de Els Ports F.C. feia el lliurament dels trofeus de màxim golejador i millor jugador a tots els equips del club i entre els membres de cadascuna de les plantilles, sortejava diferents regals com bosses d’esport, balons o xandalls.

Amb la gran festa de Els Ports FC realitzada a Vilafranca es tancava oficialment la temporada 2009-2010.