Cinctorres estrena la remodelada piscina municipal esperant un bon estiu


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dilluns, 21 de juny de 2010

Cinctorres estrenava la setmana passada les remodelacions portades a terme en la seua piscina municipal ubicada en la zona esportiva de la localitat que agrupa la pròpia piscina d’estiu, la de tipus climatitzat per tot l’any i les instal·lacions del Pla del Mig Ull, on juga l’Esportiu Cinctorrà i també equips dels Ports FC. Unes actuacions que de moment han pogut gaudir pocs pel temps advers que es va viure la setmana passada, esperant una milloria amb l’entrada aquest dilluns de l’estiu.

Segons l’alcalde de Cinctorres, Antonio Ripollés, es tracta d’una millora “molt important” amb la que s’ha canviat els setos que feien de vallat i que delimitaven la piscina “estaven molt deixats” i s’ha ficat uns blocs de formigó per a fer aquesta funció. A més, també s’ha col·locat un terra de porcellana anti-relliscaments “l’hem provat amb aigua i funciona a la perfecció”. Segons els primer edil “aquests canvis eren més que necessaris després de 28 anys de l’obertura de la piscina”. Ripollés creu que “els usuaris ho agrairan i gaudiran d’aquest espai durant l’estiu que a més amb els canvis ha guanyat en voluminositat”.

290.000 euros
Les obres portades a terme en la piscina municipal s’emmarquen dins del Pla d’Ajudes a Infraestructures esportives a les que s’ha acollit el municipi amb un total de 290.000 euros provinents de la Diputació de Castelló, el Ministeri d’Administracions Públiques, la Generalitat Valenciana i els Fons Europeus. Amb aquest pressupost s’ha actuat a la piscina i ja s’està portant a terme diferents actuacions al Pla del Mig Ull “estem instal·lant un nou bar per substituir el que teníem, ja que s’havia quedat menut per a l’alt servei que dóna tant als partits del Cinctorrà com per als dels Ports” senyalava l’alcalde.

El Pla del Mig Ull també estrenarà una graderia coberta que segons informava Ripollés “estarà ubicada on habitualment s’ubica el públic al lateral, serà coberta per protegir-se de les inclemències climatològiques”. S’espera poder estrenar aquests serveis per la propera temporada, a finals del mes de setembre.

Més informació: | | |