Colomer qüestiona a la Diputació pels hotels tancats i la TDT


_________________________________________________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 22 de juny de 2010

El portaveu del grup socialista en la Diputació Provincial de Castelló, Francesc Colomer, qüestiona la capacitat de reacció del equip de govern de l’administració castellonenca, tant pel que fa als hotels que gestiona a la ciutat de Morella, tots dos tancats des de fa la menys tres anys, com pel que fa a la solucionar els problemes que la TDT encara troba a la nostra comarca, on per exemple La Pobleta està sense cap senyal.

En el torn de precs i preguntes del ple celebrat aquest dimarts, on el turisme va ser un dels punts de reclamació cap al govern central pel tema dels xiringuitos, Colomer va pregar que els 3 hotels que la Diputació gestiona als Ports tornen a donar servei aviat i generen al temps ocupació. Cal recorar que l’Hotel Palau dels Osset, el Cardenal Ram i l’Hotel de la Fàbrica Giner estan tancats a hores d’ara.

TDT
Respecte a la implantació de la TDT, mig any després de l’apagada analògica, encara no aplegue a varies punts, entre ells La Pobleta, ni la receptció es del tot bona en altres pobles de la comarca dels Ports. En aquest punt demanava decor institucional, “perquè sembla que es fa més cas a les reunions de partit que als acords municipals i representants institucionals”, així com es pregava “eficacia per a que ningú quede exclòs en els sistema”, segons apuntava Colomer al Plenari provincial.

Més informació: | | | | | |