Una dona d’origen morellà mor en accident de transit a la N-340

comarquesnord.cat . Les Alqueríes . dimarts, 22 de juny de 2010 .
Etiquetes:

Una dona de 55 anys, nascuda a Morella i que respon a les inicials A.E.R.A,  va trobar dilluns per la nit la mort en un accident de transit registrat en el quilòmetre 959,700 de la N-340, un fatídic punt negre en les carreteres, al seu pas pel terme municipal de Les Alqueries. Segons van informar fonts del Centre de Gestió de Tràfic, el sinistre es va produir al voltant de les nou de la nit. Pel que sembla, els vehicles implicats van ser un turisme i un camió, que van xocar de manera frontal. El conductor del camió ha declarat a la premsa provincial que la dona “va invadir el carril contrari” i no va poder fer res “per esquivar el vehicle i evitar l’impacte que va provocar la mort de la dona”

Segons les primeres informacions, la víctima era la conductora del turisme i anava per la carretera en direcció Barcelona, mentre que el camió portava el sentit contrari. La Guàrdia Civil de Tràfic tallava la via durant mitja hora i, poc després donaven pas alternatiu als vehicles. Els bombers eren els encarregats de treure el cos sense vida de la dona i netejaven la carretera. El jutjat d’instrucció de guàrdia de Vila-real es va fer càrrec de les diligències i un equip d’atestats de l’Agrupació de Tràfic de la Guàrdia Civil investiga les causes d’aquest nou accident en la N-340.

. Punt negre

Cap recordar que la carretera nacional discorre pel terme de Les Alqueries amb un carril per cada sentit. De fet, davant la proliferació d’accidents, la DGT va col·locar un radar fix en els voltants del lloc del sinistre d’ahir, un tram recte entre l’A-7 i el nucli urbà de Les Alqueries. La llista d’accidents localitzats en aquest tram, un dels punts negres de la província de Castelló, acumula altres morts.

Més informació: