A Forcall aquest cap de setmana es juga a pilota


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Forcall
dimecres, 23 de juny de 2010

Forcall descobrirà aquest cap de setmana alguns secrets i altres aspectes fonamentals del joc de pilota. D’aquesta manera, durant tres intensos dies, s’han programat diverses activitats centrades en aquest popular joc valencià.

El divendres 25, a les 19.30 hores s’arranca el cap de setmana amb una xerrada sobre diferents modalitats de joc de pilota valenciana, un taller anomenat “com arreglar-se les mans els jugadors de pilota” i la projecció d’una partida. Aquests primers actes estan prevists a l’Ajuntament de la localitat.

El dissabte 26 de 10 a 14 hores hi haurà partides de Galotxa al Carrer Pilota. Per la vesprada, de 17 a 21.30 hores, té lloc el joc de raspall al pavelló nou i el “one wall” o frontó internacional amb la presència de representants espanyoles del campionat europeu de València.

El diumenge es tancarà el cap de setmana pilotaire amb un joc de frontó per parelles amb diferents categories d’alumnes d’escoles de veterans locals.

Aquestes activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Forcall i l’Escola de Pilota de Borbotó, i té la col·laboració de l’Escola de Pilota de l’Alt Palància, l’Escola de Pilota d’Alginet i l’Escola de Pilota de Godelleta.

Més informació: |