Comencen les primeres obres que portaran un polígon industrial a Vilafranca


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 23 de juny de 2010

Han començat a Vilafranca les obres de conducció del sanejament per al Polígon Industrial que està previst construir a la població. Aquest és el primer pas d’un ambiciós projecte que com a conseqüència de la crisi econòmica s’ha vist endarrerit durant algun temps. Per poder iniciar els treballs de construcció del Polígon “és totalment imprescindible comptar amb l’aigua i és això el que s’està realitzant en aquestos moments” per part de l’empresa Augimar, propiètaria dels terrenys on s’ha de construir aquesta important infrastructura, segons declaracions d’Oscar Tena, alcalde de Vilafranca, a Els Ports Ràdio.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca ja s’ha anunciat en diferents ocasions que les obres del Polígon s’iniciarien durant l’any 2010. Amb la dotació d’aigua i electricitat a la nova zona industrial quedaran realitzats els primers preparatius per iniciar la urbanització del Polígon Industrial.

Els treballs que està realitzat l’empresa Augimar “es troben ubicats a la carretera que uneix Vilafranca i Castellfort, passant els tubos per al sanejament per una de les cunetes, la que es queda a ma dreta anant en direcció a Castellfort”. Després de la realització d’una gran rasa per la cuneta “s’estan ja passant els tubs, que a moltes zones estan ja coberts amb grava”, apunta Tena.

S’espera que aquesta actuació estiga enllestida “el més aviat possible” i solventar el tema del sanejament per al futur Polígon Industrial de Vilafranca.

Més informació: |