Morella inicia el seu estiu més esportiu


Etiquetes:


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 23 de juny de 2010

La regidora d’esports, Palmira Mestre i l’edil de joventut, Rhamsés Ripollés, han presentat l’estiu més esportiu de Morella. L’activitat s’inicia demà amb un campus de bàsquet i no finalitzarà fins a setembre. A més del bàsquet, el campionat de futbol sala, que enguany arriba a la seua vintena edició, el futbol 3×3 o l’atletisme completen l’agenda.

Mestre ha destacat la importància “de tindre instal·lacions esportives de qualitat, que permeten a clubs importants fixar-se en Morella per a albergar distintes activitats”. A més, afegix que “un dels nostres objectius és la dinamització del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I”. Cal recordar que el nou poliesportiu es va inaugurar fa dos anys.

Per la seua banda, Ripollés explicava que “l’ampli ventall d’activitats esportives no sols mou als seus participants, sinó que mobilitza a un ampli sector de la població al voltant”. Segons afirma, “durant el que queda d’este mes i el pròxim, quasi tots els dies hi hauran activitats esportives”.

Programació esportiva
La primera de les activitats esportives s’iniciarà demà. Es tracta d’un campus de bàsquet organitzat pel Ocio Experience i en el que participaran uns 80 jóvens. A més d’aquest campus, a partir del 18 de juliol donarà inici un altre, organitzat pel DKV Joventut, i que tindrà una duració de vuit dies.

Dissabte que ve també es desenvoluparà una activitat important, en quant a nombre de participants. Es tracta del campionat comarcal de futbol 3×3, organitzat per Els Ports F.C i l’Ajuntament de Morella. Aquest és el segon any que es realitza l’activitat i en ella participen més de 150 jugadors de les categories inferiors del club.

La setmana que ve també s’iniciarà la vintena edició del Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella. Es tracta d’un torneig que ja és un referent a nivell comarcal, ja que participen jugadors de quasi tots el municipis dels Ports. En la present edició, tornaran a participar més de 150 jugadors distribuïts en dotze equips. El divendres es celebrarà la reunió i el sorteig de grups i de les més de 40 jornades que es disputen.

Una de les principals novetats del mes de juliol és la disputa de la I Cursa de Muntanya de Morella. La competició s’engloba dins de Lliga de Carreres de Muntanya de Castelló Nord i està prevista la participació de vàrios centenars de persones. La carrera constarà de 23 quilòmetres en què s’haurà de superar un desnivell d’uns 950 metres. La preinscripció ja es pot realitzar a través de la pàgina web www.morella.net.

Setmana de l’esport i de la salut
A més d’aquestes activitats englobades en els mesos de juny i juliol, enguany es durà a terme la IV edició de “La Setmana de l’esport i de la salut”, a finals d’agost. Estes jornades pretenen que les organitzacions esportives del municipi mostren el treball dut a terme durant l’any, a través de conferències, exhibicions o altres activitats. En aquesta edició, ja està programat un campionat de futbol per als més menuts, una excursió de bicicletes BTT, una exhibició d’arts marcials o una cursa d’ascens al castell, entre d’altres activitats.

Més informació: