Èxit de participació en el Campionat 3×3 Ciutat de Morella



_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 26 de juny de 2010

Quasi 150 xiquets i xiquetes han competit, al llarg de tota la jornada de dissabte, pel segon trofeu del Ciutat de Morella. Un campionat que organitza el club Renomar Els Ports amb l’Ajuntament de Morella. Xavier Yeste, membre de l’organització, valorava molt positivament el desenvolupament del torneig i l’esportivitat dels equips. Sols el temps no ha acabat d’acompanyar, i a mitja vesprada una gran tromba d’aigua i granis ha fet que es tinguera que interrompre la competició, condicionant l’horari que havia previst la organització.

Però en passar la tronada, s’ha fet anar tot més apresa, muntant un tercer camp, per tal de no acabar massa tard el torneig. Tots han guanyat, per que tots s’ho han passat d’allò més bé, i per que tots han rebut la corresponent medalla i camiseta commemorativa de l’esdeveniment esportiu per la seva participació. Els que millor ho han fet, o més encert han tingut, a més, s’han emportat les copes de guanyadors. En la categoria C, xiquets de 12 anys, l’equip guanyador ha estat JOALRAFER, que li ha guanyat a l’altre semifinalistes, Happy Team, per 2-1.

En la categoria B, xiquets de 9 i 10 anys, l’equip A l’Ataque Pata Negra, ha segut el campió. El segon classificat d’aquesta categoria han estat Els Culés. En la categoria A, 7-8 anys, l’equip campió ha estat Los MAgos, que ha jugat la final contra Águilas de Fuego.

En aquest torneig han participat equips de Morella, Vilafranca, Forcall, Cinctorres, la Mata, Todolella, Palanques, Portell, Sorita i Penya-roja de Tastavins.