Morella incideix amb els actes del Centenari de la Coronació a la Fira de Picassent



________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 27 de juny de 2010

Morella ha participat en la Fira de Picassent durant aquest cap de setmana. En aquesta ocasió, la localitat dels Ports ha incidit amb el turisme religiós, donant-li gran importància als actes del centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Vallivana, que es celebrarà a la capital dels Ports aquest mes d’agost. Picassent i Morella són dues localitats agermanades, fet que es va produir donat a que compartixen la devoció per la mateixa verge. Conta la història com un capellà de Morella va estar de rector en aquesta localitat valenciana i que, amb ell, es va portar cap a terres del sud la devoció cap a la patrona.

Fira de Picassent
La visita a Picassent ja s’ha convertit en una parada habitual de Morella. Tots els anys, s’acudeix a la cita i s’exposa l’oferta de turisme rural de la localitat, la guia comercial, els productes típics o els programes festius. Els assidus a aquesta fira ja coneixen l’estand morellà, per la qual cosa s’intenta innovar en l’oferta, mantenint els principals reclams turístics de la localitat. D’aquesta manera, en la present edició cobrarà gran importància el Centenari de la Coronació, amb el repartiment de fullets informatius amb tots els actes i la història de l’esdeveniment.

A més dels actes del centenari, l’estand de Morella ha oferit una degustació de flaons i informació sobre la guia comercial de la localitat. Entre aquesta, destaca l’oferta d’allotjaments de turisme rural.