Els Porxes comencen marcant distàncies

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 30 de juny de 2010

L’actual campió del torneig, la Xocalateria Els Porxes, va començar marcan les distàncies front a un sempre difícil equip de La Cope. Al descans, la distància que separava als dos equips en el marcador era de cinc gols, de forma que en la segona part no va variar l’electrònic. D’aquesta manera i guiats per Josele, Els Porxes comencen marcan distàncies i demostrar als rivals que si volen llevar-li el títol, ho tindran difícil.

En el partit inaugural, el Bisgargis i Blanca van oferir un partit travat però en molta intensitat i emoció fins a l’últim segon. Després de que en la primera meitat del joc el resultat fóra d’empat, la segona part es va obrir i van hi hauré alternatives en el partit. Començà manant el Bis, però seria Perico el que avançaria als de Blanca (2-1). En els que jugaven com a locals volcats a l’atac, arribaria el gol de Esteban que pareixia sentenciar el partit. No obstant, el Bis no va baixar els braços i va lluitar fins a la fi, reduint distàncies en l’últim minut i erran un doble penalti que haguera significat l’empat a l’últim segon.

Els partits van estar condicionats en l’horari pel partit del mundial d’Espanya, ja que fins que no va finalitzar, la gent no va acudir al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Això va retrasar una mica el començament, però no va restar públic a la inauguració del torneig.

· Resultats:
· BISGARGIS 2-3 BLANCA
(Andreu 2 gols), (Iván, Perico i Esteban). Millors jugadors: Ivan (Blanca) 5 punts i Mario (Bis) 3
·LA COPE 0-5 ELS PORXES
(Josele 3, Pepe i Pablo). MJ: Josele (Els Porxes) 5 pts i Carlos (La Cope) 3