S’obri l’escola d’estiu de Vilafranca


________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 28 de juny de 2010

Quasi 40 alumnes han iniciat aquest dilluns les activitats en l’Escola d’Estiu de Vilafranca. Aquesta iniciativa comença una vegada ha finalitzat el curs escolar i, d’aquesta manera, l’Ajuntament de Vilafranca possibilita que els pares puguen compatibilitzar la vida familiar amb la laboral, ja que d’una altra manera hi hauria poques alterntives per a l’educació i el gaudi dels més xicotets.

Enguany és l’empresa Món d’Animació la que s’encarrega de desenrotllar l’Escola d’Estiu amb la col·laboració de monitors becats per l’Ajuntament de Vilafranca. Enguany hi ha 2 modalitats per a inscriure’s en l’Escola d’Estiu: en períodes de 3 i 5 setmanes. Els que s’inscriguen per un període de 5 setmanes hauran de pagar 90 euros de quota única o 75 euros per germà si són diversos.

En el cas de què decidisquen assistir durant tres setmanes la quota única serà de 70 euros i la quota si són diversos germans serà de 60 euros. L’Escola tindrà una capacitat per a 80 xiquets d’entre 3 i 9 anys. Enguany el tema serà el descobriment dels jocs. Durant la primera setmana es durà a terme el coneixement entre els alumnes creant la cançó del l’escola i fomentant la seua interacció. En la segona setmana es desenrotllarà una gran olimpíada, mentres que en la tercera descobriran els racons de la població, practicant-se jocs tradicionals i oficis antics. En la quarta setmana es jugarà amb els sentits i en l’última es durà a terme el Xou dels Talents per a preparar el fi de l’escola. L’horari de l’Escola d’Estiu serà de les 8.30h a les 14h. L’objectiu general és la promoció de l’entreteniment, aprofundir en el coneixement general del municipi i la seua cultura i fomentar els valors propis de la tolerància.