L’empresa municipal CISE impulsà l’escorxador i el parc solar durant el 2009


Etiquetes:

______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 1 de juliol de 2010

La Junta General de CISE (Centre Integrat de Serveis Econòmics) va celebrar dimecres la seua reunió anual per a aprovar els comptes i la gestió de l’exercici 2009. L’empresa pública de l’Ajuntament de Morella continua creixent i, entre les principals accions, destaca l’impuls a dos projectes importants per al municipi, com són el parc solar i la construcció del nou escorxador.

A més d’aquestes grans actuacions, CISE s’ha encarregat d’executar algunes de les obres més importants de 2009, tant de Morella com dels municipis que depenen administrativament d’ella. Per exemple, la peatonalizació i adequació del Carrer Blasco d’Alagó, principal vial comercial de la localitat, la millora de l’Espai Firal, la construcció de l’àrea recreativa del Portal del Rei, la millora d’accessibilitat al nucli urbà de la Pobla d’Alcolea i d’Ortells o la pavimentació de diversos carrers de Xiva, ambdós pedanies morellanes.

Valoració “molt positiva”
L’alcalde de Morella, Ximo Puig, fa una valoració “molt positiva” del funcionament de l’empresa pública i afirma que “l’objectiu fonamental de l’empresa i de l’acció municipal és la promoció econòmica i la creació d’ocupació” Cal recordar que l’empresa Centre Integral de Serveis Econòmics, SPE, SA, s’autofinança en les seues activitats.

Més informació: