Rumania i Maestrazgo golejen i encapçalen la classificació

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 1 de juliol de 2010

Rumania i Maestrazgo van iniciar amb contundència la seua participació en el Campionat d’enguany. Cada ú al seu grup, van resoldre els partits per una diferència important de gols i tenen prop el acabar com a liders la primera jornada, que es completa aquesta nit.

El primer partit enfrontava al Maestrazgo front als joves del Mas de Ferré. Des de ben prompte els nous líders van començar marcant el ritme del partit i, abans dels 10 segons, ja dominaven en el marcador. L’equip més jove de la competició, Mas de Ferré, no es va rendir i va aconseguir igualar el partit a la primera part. No obstant això, de la mà de José María, Aitor i Òscar, el Maestrazgo va recuperar el domini i va començar a desplegar un bon futbol. Al descans, el marcador era de 1-3 i a la segona part va hi haure una pluja de gols que va deixar el marcador en un 3 a 9. El pivot del Maestrazgo, Òscar, va fer tres gols que li fan igualar amb Josele com a pixixi de la primera jornada.

En el segon partit de la nit, Rumania va demostrar que és un equip difícil de jugar-li, com ja demostrara en els últims partits de l’anterior edició. Aquest conjunt va superar per 6 a 2 al debutant de La Mata, que tot i ser un equip nou, compta amb jugadors experimentats que acumulen uns quants campionats d’estiu, com Delfín.

Aquesta nit continua el Campionat amb dos partits interesants i, a priori, molt igualats. Una renovada Fonda s’enfronta a Portell, actual subcampió del torneig i vencedor del mateix els anys 2007 i 2008. En el grup B, tancaran la primera jornada un dels aspirants al títol, El Pub, front als Kintos 2010, que venen de guanyar el torneig 24 hores que es va disputar a Pasqua.