L’històric accés d’Espanya a les semifinals del Mundial també es viu als Ports



________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 3 de juliol de 2010

La comarca dels Ports va vibrar i viure l’històric accés d’Espanya a les semifinals del Mundial de futbol de Sud-àfrica 2010. El triomf front a Paraguai de ‘La Roja’ per 1 a 0 va ser celebrat en els nostres pobles, així com el fet de que siga la primera vegada que la selecció espanyola es classifica a unes semifinals del Mundial, convertint-se en un dels 4 millors equips del món a l’espera del que ens depari el dimecres.

A Morella els bars van traure les televisions al carrer, destacant varis establiments al carrer Blasc d’Alagó, la pantalla gegant de la discoteca Bisgargis i un dels punts de concentració habituals dels aficionats de La Roja, el Kiosko Colón, on es van ajuntar unes 150 persones que van patir tan intens com el del dissabte de quarts de final. Per la comarca van destacar les pantalles gegants de La Mata amb motiu de la celebració del festival de música La Matarock i a Vilafranca on unes 300 persones es van ajuntar al Parador de Festes per gaudir del partit de futbol dins de la programació festiva del San Cristóbal. Ja s’estudia instalar-la de nou el dimecres en les semifinals front a Alemanya.

La passió per la selecció espanyola no decau i s’espera un gran ambient arréu dels Ports el dimecres a partir de les 20.30 hores. Esperem poder celebrar l’accés d’Espanya a la gran final del Mundial de Sud-àfrica.