Més de 600 dones dels Ports es troben a La Todolella


Etiquetes:


_________________________________________________________
comarquesnord.cat, La Todolella
dissabte, 3 de juliol de 2010

Més de 600 dones es donen cita a la Todolella en la XI Trobada de Dones Ports-Maestrat. Una jornada de germanor repleta d’activitats: la tradicional Dansa Guerrera de la Todolella, el ball de Jota a càrrec de Los Joteros de Vinaròs, una visita a l’interior del Castell amb parada al pati interior, i exposicions fotogràfiques diverses de La Dansa Guerrera, La Santantonà, els Oficis Tradicionals, etc.

Les dones, dividides per grups per tal de poder gaudir de les activitats de forma relaxada, han anat realitzant el recorregut per l’interior del poble fent les corresponents parades quan les monitores ho indicaven. Des de l’organització es reconeixia la gran implicació que han tingut per tal d’aconseguir els bons resultats, reconeguts per les participants, que responien a les activitats de la millor manera possible.

El dia s’esdevenia amb normalitat, fins que la pluja deslluïa una de les activitats més esperades: la Dansa Guerrera. Un dels grups de participants es va quedar sense gaudir del ball dels joves de la Todolella.

Cap a les 2 de la vesprada, les dones s’han reunit a la carpa habilitada per celebrar el dinar de germanor. Després, ball fins que les forces aguanten.

Més informació: