El morellà Julio Carbo fotografia a Aida per al dominical de El Periódico


Etiquetes: ,


______________________________________________________
comarquesnord.cat, Barcelona
dilluns, 5 de juliol de 2010

Julio Carbó ha fotografiat recentment a l’actriu, Carmen Machi, que va interpretar durant molts anys al popular personatge Aída de les sèries televisives 7 vidas i  la pròpia Aida. Ara Machi torna al teatre i, per tal de donar a conèixer aquest fet i altres tants de la seua vida, el suplement dominical de El Periódico li ha dedicat un extens reportatge que té les destacades fotografies del morellà Julio Carbó com a principal atractiu.

La web de El Periódico ha publicat un vídeo que conté el making off de la sessió fotogràfica, que té lloc en un hotel de Barcelona. En les imatges es pot veure a Julio Carbó treballant i entaulant conversa amb la popular actriu mentre rep els flash de la càmera.

Julio Carbó és fotògraf de premsa. Va estudiar fotografia a Barcelona, on resideix habitualment i, a més a més de a El Periòcico, publica fotografies en nombrosos mitjans de comunicació nacionals i internacionals. A més, ha participat en diversos llibres, publicacions i exposicions fotogràfiques. Les revistes Geo, Elle, Woman, Mía, Tiempo, Sport, Avui, El País o Interviu han vist publicades en les seues pàgines fotografies del morellà.

Més informació: |