Més gols que joc en les victòries del Bisgargis i La Cope

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 6 de juliol de 2010

Pluja de gols en la jornada de futbol sala de dilluns. Tant el Bisgargis com La Cope van aconseguir els seus primers punts de la competició al vèncer de forma ajustada a La Mata i Mas de Ferré, respectivament.

En el primer encontre, el Bisgargis va aconseguir la victòria en un partit molt extrany. Primer, s’avançava La Mata, però al moment, una gran reacció dels morellans els ficava en 3-1 al minut 15 del partit. En eixos moments, el Bis era molt superior i pareixia que podia, inclús, sentenciar el partit a la primera meitat. Res més lluny de la realitat, ja que un baixò considerable en el seu joc, va fer que La Mata passara a dominar i reduira distàncies abans del descans.

A la segona part, el Bis va eixir bé, però no va materialitzar les seues ocasions. Passat els primers minuts, una pàjara important dels de la discoteca va fer que La Mata remuntara i disposara d’ocasions per a ampliar l’avantatge. A falta de deu minuts, el Bis va demanar un temps mort que calmaria els ànims i els faria de nou superiors. Aleshores, un gol d’Òscar Amela i un altre de Mario van ficar el 5-4 que ja no es mouria de l’electrònic.

Paregut va ser l’altre emfrontament entre La Cope i Mas de Ferré. L’equip més jove del campionat va ficar en seriosos problemes a La Cope i al descans es va arribar amb un avantatge de 3-2 per al Mas de Ferré. En una segona meitat d’alternatives, els dos equips van marcar gols i es van anar alternant el domini al marcador. A falta de pocs minuts, aquest registrava un empat a 5 molt emocionant. Va ser en eixe moment, quan La Cope va traure l’ofici i es va ficar en un avantatge de dos gols. Al remat, el Mas de Ferré ho va intentar amb porter-jugador, però tan sols va aconseguir perforar la porteria rival en una ocasió, deixant el marcador en 6-7.