L’Escola d’Estiu s’inicia amb més de seixanta alumnes


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 6 de juliol de 2010

L’Escola d’Estiu de Morella s’ha iniciat i durarà fins al 30 de juliol. En total, s’han inscrit seixanta-tres menuts i la xifra podria incrementar durant aquesta setmana. Això suposa un 28% més d’alumnes que l’any anterior. La regidora d’educació, Palmira Mestre, afirma que l’Escola d’Estiu “ja està consolidada i es convertix en un centre de gran importància, tant per als alumnes com per als pares”.

La regidora considera que aquest l’Escola “és una bona oportunitat perquè els xicotets milloren la seua educació i es divertisquen”. L’edila explica que aquesta Escola “millora la vida diària dels pares”. Mestre també ha destacat el fet de que “les monitores contractades són personal que té estudis i experiència en activitats infantils”. Aquestes professores han elaborat el calendari d’activitats fins a l’últim dia, distribuint els dies per àrees temàtiques, com el dia de l’Albereda, el de l’esport o altres tallers de manualitats. Els xiquets que acudixen a les classes tenen entre tres i nou anys i aquestes es desenvolupen des de les 10 a les 14 hores.

A més de l’Escola d’Estiu, aquesta setmana finalitza el termini d’inscripció d’alumnes per a la guarderia, que s’iniciarà al setembre. Concretament, aquells pares que vullguen matricular els seus fills, hauran de fer-ho el dia vuit com a data límit. Cal recordar que la guarderia de Morella és gratuïta.

Més informació: |