Morella torna a reciclar material informàtic


Etiquetes: ,

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 6 de juliol de 2010

L’Ajuntament de Morella contínua amb la campanya de reciclatge de material informàtic. Aquesta iniciativa es desenvolupa per quart any consecutiu i, no sols consistix en el reciclatge d’ordinadors, sinó que qualsevol aparell informàtic és arreplegat. El regidor de tecnologies de la informació i de la comunicació, Ernesto Blanch, afirma que “esta campanya és una mostra més del compromís d’este ajuntament amb el medi ambient”

L’any passat es van arreplegar més de 30 aparells informàtics, una dada positiva tenint en compte que els anys anteriors també s’havia realitzat la campanya. Cada vegada són més els ordinadors obsolets, a causa de la constant evolució tecnològica, la qual cosa contribuïx que es reciclen més aparells. Així doncs, a lse campanyes d’arreplegada de paper, cartó, plàstic, piles, mobles, oli i vidre, ja existents, es suma en estiu la d’equips informàtics.

Recollida al CISE
Una vegada que finalitze la campanya, a finals de juliol, és el propi Ajuntament el que trasllada els equips informàtics a les plantes de reciclatge especialitzades. Els aparells es poden depositar a les oficines de CISE, a la placeta de Sant Miquel de Morella. D’aquesta manera, el consistori vol conscienciar els ciutadans de la importància del reciclatge d’aquestos equips informàtics, ja que un ordinador conté fins a 100 substàncies químiques, algunes contaminants i altres cancerígenes. A més, aquestos aparells no són fàcils d’eliminar i generen molts problemes amb el medi ambient.

Més informació: |