Accidentat segon encierro dels sanfermins amb esglai per als participants morellans


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Pamplona
dijous, 8 de juliol de 2010

El segon encierro de les festes de San Fermín 2010, amb bous de Cebada Gago, una de les ramaderies més veteranes i braves de les que participen a Pamplona, ha estat una carrera molt perillosa i de molta tensió que ha durat 3 minuts i 30 segons. La manada s’ha disgregat a partir del tram d’Estafeta amb protagonisme d’alguns dels representants de la comarca que corrien el encierro que s’han emportat esglais importants. Un morellà ha patit el pes de varios dels bous que se li han tirat al damunt, però per sort s’ha quedat en un no-res, en vàries roçadures, rascades i moradures.

Al llarg del encierro han hagut diverses caigudes i envestides dels bous als mossos tirant-los al terra. A l’entrada a la plaça de bous un dels joves de Passió pel Bou ha caigut pegant una corumbela que per sort també s’ha quedat en un no res. Alguns moments han pogut ser vists per la retransmissió en directe de TVE i altres per les fotos de la web sanfermin.com que ací reproduïm.

Moments de tensió
Els moments de major tensió s’han viscut amb el darrer bou cárdeno, de nom Cabrero, que s’ha quedat penjat al carrer Estafeta i ha recorregut en solitari i desorientat els darrers metres del recorregut, girant-se vàries vegades pel seu voltant. El balanç de ferits ha estat de dos corredors ferits per asta de bou, i cinc més traslladats als hospitals de la ciutat. Cap d’ells és de la nostra comarca.

Amb aquest segon encierro l’expedició de Passió pel Bou ha estat més gran, encara que alguns ja tornen aquest dijous a Morella.

Més informació: |