Culla li dedica un cap de setmana al cavall


Etiquetes: ,

___________________
comarquesnord.cat, Culla
dijous, 8 de juliol de 2010

Culla celebra aquest cap de setmana un seguit d’activitats que tenen al cavall com a protagonista. D’aquesta manera, durant dissabte i diumenge té lloc la IV Concentració de Cavalls i el II Concurs Nacional Morfològic de Cavalls pura raça àrab.

Els actes s’inicien dissabte a les onze del matí amb l’arribada dels cavalls a la zona de la nau esportiva per a, posteriorment, donar per inaugurada la concentració. Durant el dia es succeiran les activitats, que tindran actes destacats com la eixia dels cavalls cap a la zona de la Mina de Ferro Nova Victòria a la una del migdia, el dinar campestre previst a continuació o la inauguració d’una sèrie d’exposicions a meitat vesprada. La festa acabarà en un sopar amb ball.

El diumenge, entre altres activitats, es celebrarà el  II Concurs Nacional Morfològic de Cavalls pura raça àrab, combinat amb un espectacle equestre a càrrec de la “Cuadra Casablanca de Almenara” a la una del migdia o la presentació davant del jutge dels cavalls aspirants al premi, a les dues i mitja.

El cap de setmana del cavall, que té activitats durant els dos dies com jocs infantils i castells unflables, acaba a les cinc de la vesprada de diumenge amb la eixida dels cavalls i la cloenda de la concentració.

Més informació: |