El Centre d’Estudis dels Ports recull més firmes per TV3


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 8 de juliol de 2010

A banda del més de mig milió de signatures que ja han estat dipositades per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a Madrid per a encetar la Iniciativa Legislativa Popular “Televisió Sense Fronteres” que pretèn legalitzar les emissions de TV3 a la Comunitat Valenciana, el Centre d’Estudis dels Ports està duent a terme una recollida de firmes paralel·la per tal “de ‘carregar de raons’ el memoràndum que enviarem a administracions i altres instàncies”, segons apunten fonts de l’organització.

La recollida de signatures, que “vam començar al concert d’Al Tall” s’ha estès ara “també als bars de Morella”. Alhora “i per si no tenim temps d’anar repartint a la resta de bars i esdeveniments de la comarca, podeu descarregar-vos el full i imprimir-lo” des d’internet, per a posteriorment “enviar-les al Centre d’Estudis dels Ports, situat a la Costa de la Presó, s/n, 12300 Morella o a qualsevol altra entitat del Col·lectiu Per Tv3 als Ports”.

Un més sense TV3 i creix la indignació popular
Per una altra banda, i quan es compleix un mes del tall del senyal de Televisió de Catalunya a Morella i bona part de la comarca dels Ports, el grup “Volem TV3 als Ports” del Facebook ja té més de 2.000 membres. Tots ells segueixen en contacte mitjançant missatges, preguntes, idees de com continuar veient TV3 o fent reivindicatives creacions contràries a la decisió de Francesc Camps i de la Generalitat Valenciana de tallar les emissions de l’autonòmica catalana i aragonesa al nord de Castelló.

Més informació: | |