Chillida acaba amb la resistència del Bisgargis

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 9 de juliol de 2010

Portell va patir més del que es preveïa per a doblegar al Bisgargis. Els de la discoteca van fer un gran partit en defensa i van aguanta la seua porteria a zero durant 46 minuts de partit. A la fi, va tornar a aparèixer un dels millors jugadors del campionat, Chillida, per a fer tres gols en un no-res i portar al seu equip cap a la victoria. La nota negativa de la jornada va ser la lesió al primer partit de David Sorribas, jugador del Pub, que es va dislocar el colze.

El Bisgargis va plantar-se molt bé en el camp i a penes concedia tirs llunyans als de Portell. Al descans, el marcador no havia variat. Al començament de la segona part, Pablo, en una gran acció individual va ficar per davant en l’electrònic al Bis. Saltava la gran sorpresa i lluny de l’esperat, Portell es trobava una i altra volta amb el porter del Bis, David Gil. Quan pitjor es ficaven les coses per a Portell, en cinc faltes acumulades i per baix en el marcador, va aparèixer Chillida i que es va tirar l’equip a l’esquena i va alçar el partit. L’empat arribava a falta de quatre minuts, en un gol que va comptar amb la mala fortuna per al Bis de que un jugador va desviar el tir del pivot de Portell. 30 segons després, Chillida feia el 2 a 1, al resoldre un ma a ma en el porter. El Bis no es vindria a baix i falta de dos minuts, tindria un penal a favor per a empatar, però Felipe el va detindre. No obstant, a la següent jugada, sí que aconseguirien empatar els de la discoteca. Però poc els duraria l’alegria, perque mig minut després marcaria Portell. Ja en el Bis volcat a l’atac, dos contres van elevar l’electrònic.

Al primer partit, va hi haure poca història, ja que El Pub va aconseguir la que és fins ara, la major golejada del Campionat, al vèncer 9 a 2 a La Cope. Aquest equip presentava prou baixes i este fet, junt amb la qualitat dels rivals, van ser masa oposició per a ells. Al descans, el marcador ja reflexava la superioritat que es va veure al camp, amb un 5 a 1. El protagonista de la golejada va ser Moles amb quatre gols, encara que el principal aconteixement que va marcar el partit va ser l’escalofriant lesió del jugador del Pub, David Sorribas, que es va dislocar el colze en una caiguda. Ràpidament, el seu company Carni, li’l va ficar bé i, en encara així, Sorri es va quedar a veure el final del partit del seu equip. Una volta finalitzat l’encontre, els companys van endur-se’l al Centre de Salut. Aquesta és la primera lesió important del Campionat i, des d’ací, aprofitem per a desitjar-li una prompta recuperació.