El campus de Futbol Seal Sport ensenya tècniques futbolístiques


Etiquetes: ,


______________________________________________________
Mario Adell Chiva, Forcall
divendres, 9 de juliol de 2010

Un any més, Forcall està acollint el Campus de Futbol Seal Sport. Una activitat que congrega xiquets de molts indrets amb l’objectiu d’aprendre un poc de tècnica futbolística. Les activitats que es porten a terme giren al voltant d’aquest esport, encara que també es fan excursions, sessions de pel·lícules i tot tipus de jocs per tal que els menuts passen una setmana entretinguda i diferent a la resta de l’estiu.

“Este Campus té, bàsicament, dos pilars fonamentals: el futbol i la convivència”, afirmava Ruben Calell, un dels monitors. A més d’impartir lliçons de futbol, també s’intenta inculcar els valors necessaris per fer un bon esport. Els valors són molt importants a l’hora de practicar qualsevol esport d’equip. Malauradament, en el últims temps molts d’eixos valors s’estan perdent. Este campus es podria resumir amb els següents termes: passió, afició, convivència, diversió i respecte.

Fer amics, desplaçar-se fora de casa durant uns dies i practicar l’esport que mes els apassiona. Tot un conjunt d’al·licients que fan que any rere any la participació dels menuts al Seal Sport siga tot un èxit.

Si les previsions no s’equivoquen, l’any que ve Forcall tornarà a acollir el Campus de Futbol Seal Sport. Tant els monitors com els participants estan totalment disposats a continuar formant part d’aquesta activitat.

Més informació: |