“Flamante” dóna joc als aficionats dels Ports que estan als Sanfermins


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Pamplona
divendres, 9 de juliol de 2010

El tercer encierro de les Festes de San Fermin, amb bous de la ramaderia de Fuente Ymbro, ha estat una carrera molt perillossa, amb un bou que s’ha quedat despenjat de la manada des del final del tram de Santo Domingo.

A partir d’aquell moment, el bou de nom ‘Flamante’ ha anat girant continuament i fent gestos d’envestir als corredors que es trobaven al llarg de tot el recorregut. En estos moments hem pogut vore a Javier Sanz de Passió pel Bou que ha estat molt a prop dels pastors que feien la tasca d’intentar anar portant a l’animal cap a la Plaça de Bous de Pamplona, segons fotografies de la web sanfermin.com.

Pel que fa a la resta de la manada, al tram del ‘Callejón’ s’han viscut grans moments de nerviosisme. El balanç de ferits ha estat de un corredor ferit per asta de bou i dos més han sigut traslladats als hospitals per traumatisme.

Del grup Passió pel Bou de nou no cal lamentar cap ferida remarcable “estem tots bé” tornava a apuntar Javier Ortí que ens ha fet de corresponsal estos primers dies. Aquests divendres molts dels membres d’aquesta colla taurina de Morella torna cap a casa.

Més informació: |