Piño Fijo participa en la clàssica ‘La Marmotte’ als Alps


Etiquetes:


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 9 de juliol de 2010

Dotze integrants del grup ciclista morellà Piño Fijo van realitzar la gesta de pujar el mític Alpe d’Huez el passat cap de setmana. A més, la bona notícia és que ho va poder aconseguir tota l’expedició. Els morellans van participar en la clàssica ‘La Marmotte’ que compta entre 160 i 170 quilòmetres de recorregut amb un desnivell acumulat de 4.970 metres.

Els ciclistes van pujar ports molt reconeguts, sobre tot perquè passa per ells el Tour de França, com el Glandon, Croix de Fer, el Galibier, mentre que la meta estava instal·lada a l’Alpe D’Huez. Per pujar allí van tenir que recórrer les seues 21 corbes que tants grans moments ens ha deixat amb el Tour. A pesar de la duressa, els morellans van assolir l’objectiu de coronar-lo. A més, van patir condicions climatològiques complicades ja que feia molta calor, però en ports com el Galibier encara es podia veure uns dos metres de neu que es conserva de fa uns mesos a la vora de la carretera.

Els participants representant Morella van ser els següents: Jorge Membrado, Pablo Segura, Carles Milián, Jorge Amela (Pinxo), Pablo Pitarch, Carlos Ripollés, Diego Aguilar, Carlos Felius, Manuel Albalat, Javi Pitarch, Toni Sánchez, Fernando Carceller i Sato Bordás. El balanç de “satisfacció” tal com ens comentava un dels ciclistes i de “contents” per poder ser tants participants de la localitat i pel fet de que tots els que van prendre l’eixida van creuar la meta.

Més informació: