Creu Roja Vilafranca i els alumnes de l’IES fan un concert per Haití

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 11 de juliol de 2010

La Sala Carles Pons de la Casa de Cultura, era l’escenari del concert solidari que tenia lloc a Vilafranca aquest dissabte. Una activitat, organitzada per l’assemblea local de Creu Roja amb la col·laboració indispensable dels alumnes de l’IES Vilafranca, que van ser els grans protagonistes de l’acte a l’encarregar-se de l’apartat musical. Sara García, professora de música de l’Institut era la coordinadora i directora de l’actuació.

En aquest concert solidari es decidia dedicar els beneficis als damnificats pel terràtremol d’Haití amb un donatiu de 3 euros com a mínim, que van aportar les persones presents a l’actuació.

Els alumnes de Sara García feien un repàs a la música dels segles XX i XXI amb peces molt conegudes per tothom i que van agradar als espectadors que presenciaven el concert.

Cal destacar que aquesta no és la primera vegada que Creu Roja Vilafranca i l’Institut de Secundària participen, conjuntament en activitats solidàries. L’any passat ja es va fer un concert de similars característiques, també a l’època estival.

Més informació: | |