Els guanyadors del sorteig de Ziudad visiten Morella



________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 11 de juliol de 2010

L’Ajuntament de Morella va iniciar distintes promocions a través de xarxes socials. Els objectius d’aquestes són promocionar la localitat de forma efectiva a cost zero i fer-ho a través de mitjans de participació ciutadana. Per això, en les últimes setmanes s’han llançat campanyes en Facebook, fòrums o la web que escolta a la ciutadania, Ziudad. En aquesta web, a través d’un acord de col·laboració per mitjà dels seus creadors, Morella es va convertir en el destí d’un sorteig.

La vencedora del sorteig va ser Carolina Giménez Tamayo, veïna de Tarragona que està visitant Morella per primera vegada. El premi inclou una estada en l’allotjament de turisme rural El Castell de Xiva, gestionada per Cases de Morella, les dietes i la visita al Castell i els museus.

Cal recordar, que Ziudad és una xarxa social en què un usuari crea un “zumbido” en el que formula una petició, una queixa o una proposta. Aleshores, la gent la que valora si és important o no. Una vegada que el “zumbido” compta amb diversos suports, este és enviat de forma automàtica a l’Ajuntament, que té l’obligatorietat de contestar. És a dir, és la fórmula que té el consistori per a escoltar la veu de la ciutadania.