LA FALSA: “Beneïda vesprada de diumenge”

Joan Carles Marcobal . 11 de juliol de 2010 .
Etiquetes: ,

Em decideixo a escriure en la tarda del diumenge. Que bé que van les retransmissions esportives en cap de setmana. No cal ni dir que Espanya ha aconseguit una fita històrica. No, no ha estat la presidència de Zapatero a la Unió Europea, no. Es tracta de la classificació de la selecció espanyola per les semifinals del Mundial. Com a mínim igualarem la classificació de Brasil 1950 amb el gol de Zarra quan aleshores era lligueta, d’ahí que se digue que les semifinals les disputem per primera vegada. Per cert, a Sud-àfrica s’ha demostrat que l’arbitratge internacional és tan pèssim com al nostre país i que els membres de la FIFA, entre dinars i altres ostentacions, haurien de pensar en oportunes solucions que, en la mesura possible, impediren injustes eliminacions. I que aquestes siguin eficaces, clar.

No val, com han dit, allò d’eliminar les repeticions de les jugades a les pantalles dels estadis amb la voluntat de ‘matar al mensajero’. Com si la millor manera de tapar les errades fóra que la gent no se’n assabente de les errades. I com no sols de futbol viu la persona hi han més esports: Nadal acaba de guanyar el seu segon Wimbledon, en motos hem tornat a destacar i en piragüisme ja duem cinc medalles al Campionat d’Europa.

Està sent un diumenge tan redó que ja quasi bé he oblidat que la Generalitat Valenciana tardarà mes de dos anys en pagar als ajuntaments de la comarca, per mig de l’Agència Valenciana de l’Energia, els diners que Renomar va aportar al 2008 per tenir els aerogeneradors a la nostra comarca. Però Ecclestone ha cobrat puntualment.

Més informació: |