Morella organitza la seua primera cursa de muntanya


Etiquetes:

______________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 9 de juliol de 2010

Morella acollirà, per primera vegada, una carrera de muntanya d’alta competició. Es tracta d’una prova dins del circuit de la Lliga de Carreres de Muntanya Castelló-Nord. El recorregut serà de 23 quilòmetres i els participants hauran de superar un desnivell d’uns 950 metres.

La carrera es disputarà el proper diumenge 18 de juliol i els participants prendran l’eixida a les 8 del matí des del Passeig de l’Albereda Una vegada iniciada la carrera, els corredors es desplaçaran fins a Xiva i finalitzaran, en cinc hores com a màxim, el recorregut en el mateix passeig de l’eixida. La regidora d’esports de Morella, Palmira Mestre, destaca “la importància d’albergar i organitzar una carrera d’estes característiques”. A més, explica que esta competició “és una oportunitat perquè els participants coneguen les nostres muntanyes i la nostra ciutat”.

Cal recordar que aquest tipus de carreres sol reunir a un gran nombre de participants, com per exemple, la que es va celebrar a Benasal diumenge passat, que va comptar amb més de 450 corredors. Per això, cal coordinar tota la infraestructura necessària i la regidora ha volgut agrair “la predisposició de les associacions esportives de la localitat i d’altres persones, que faran possible que puga realitzar-se la prova en Morella”.
Les inscripcions, el recorregut i el reglament es pot localitzar en la pàgina web oficial de l’Ajuntament de Morella, www.morella.net, o bé cridant a Iniciatives Turístiques, al telèfon 964 173117.

D’aquesta manera, Morella forma part del calendari de les carreres, junt amb Atzeneta del Maestrat, la Vall d’Alba, Benassal, Serra Engarcerán, Vistabella, Catí i Vilafranca.

Més informació: