La jove de Cantavella Esther Altabàs ha participat al Campionat Mundial de Taekwon-do ITF de Seül


Etiquetes:

____________________________________________________________________
comarquesnord.cat, Cantavella
dilluns, 12 de juliol de 2010

Entre els dies 4 i 8 de juliol es va disputar el Campionat Mundial de TaeKwon-Do ITF en la ciutat de Seül, Corea del Sud. Una delegació espanyola amb 16 competidors, més àrbitrs i jutges, va partir a l’esdeveniment. Entre aquests espanyols es trobaven quatre aragonesos, representants de Saragossa, Hosca i Terol, qui van participar i van assolir molt bons resultats.

Una jove de Cantavella
Cal destacar l’actuació del saragossà Christian Oriolani Rodriguez, capitan de l’equip espanyol, que va pujar al graó mes alt del podi amb la medalla d’or en tècnica individual Oriolani va declarar que estava molt emocionat i que havia complit un somni. També va anar de destacar la gran actuació d’Aida Conde, Daniela Voitre i la turolense de Cantavella, Esther Altabás. Aquest equip es va consagrar tercer en la modalitat de trencaments especials. Daniela per la seua banda s’alce amb el Bronze en la categoria de Tècniques individuals.

Esther Altabas, ha estat campiona d’Espanya en diverses ocasions. És una competidora de categoria internacional que està aconseguint grans assoliments. Gran resultat per a aquests esportistes aragonesos. Sens dubte, el TaeKwon-Do ITF i el nivell dels esportistes d’Aragó, ha crescut immensament. Açò es deu al sacrifici dels esportistes, la dedicació i la serietat amb que treballen en el seu moment a dia.

Més informació: