Es reobri el camping de Vilafranca


Etiquetes:


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 13 de juliol de 20010

El Càmping Municipal de Vilafranca, després d’una temporada tancat, ha reobert les seues portes al públic als darreres dies del mes de Juny. Els primers visitants de fora ja estan gaudint de nou del Càmping del Llosar a Vilafranca. La instal·lació, de propietat municipal, ha estat gestionada per persones diferents des del moment de la seua inauguració, allà pels primers anys de la dècada dels 90 amb etapes més brillants que altres.

En aquesta nova etapa per al Càmping Municipal de Vilafranca s’ha escollit a Hèctor Sancho com a gestor del mateix i ha estat molt important el treball desenvolupat per tal de tornar-lo operatiu. La nova etapa s’obri amb molta il·lusió per part dels nous inquilins i pel moment amb una fantàstica resposta per la gent de Vilafranca i visitants.

Una de les zones de la instal·lació en la que s’han invertit més esforços renovadors ha estat el bar-restaurant. Millores decoratives, distributives i també a la cuina i serveis. El bar ha estat ple durant tots els caps de setmana des de l’apertura. Amb l’estiu, tal vegada el Càmping viu la seua època més esplendorosa, encara que els nous gestors son conscients de com hauran d’actuar a l’hivern. Des dels darrers dies, Vilafranca compta de nou amb el Càmping Municipal per tal d’oferir un servei de qualitat als turistes que visiten el poble i escolleixen aquesta instal·lació per passar els seus dies per la nostra comarca.

Més informació: