Francesc Colomer comença a Vilafranca la precampanya electoral socialista


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 12 de juliol de 2010

El Secretari General del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Francesc Colomer i Óscar Tena, President del PSPV-PSOE i Diputat Comarcal, s’han reunit aquest dilluns a Vilafranca amb els militants socialistes de la comarca de Els Ports per tractar qüestions referents a la propera cita electoral municipal, que tindrà lloc l’any 2011. L’encontre forma part d’una sèrie de reunions que Francesc Colomer està duent a terme per diferents municipis de la província de Castelló.

L’important deute que la Generalitat Valenciana manté amb els municipis de la província de Castelló, és sense dubte, una de les qüestions que més preocupa a la cúpula socialista provincial i de la que també es van fer moltes refències a la trobada de Vilafranca. Pel que fa a la crisi, Francesc Colomer ha destacat en declaracions a Els Ports Ràdio que “hi ha un govern, que és el govern d’Espanya, que està complint en tots els ajuntaments”, amb “la segona fornada del Plan E” i “front a això, la Fòrmula 1, amb el talonari per davant”, que crea un “gran desequilibri” a la província de Castelló i “sobretot a les zones rurals”. Colomer assegura que “la Generalitat Valencina gasta més en un sol cap de setmana que totes les Conselleries tot el any en tota la província de Castelló”, el que crea un “desequilibri, molt lluny del que volem els socialistes a la província i a tota la Comunitat”.

Colomer també ha destacat a Vilafranca “els sobrecostos incedents de totes les obres faraòniques, que hem constatat que s’ha produït per la trama mafiosa del Bigotes”, fent referència al Cas Gürtel que afecta al Partit Popular. “Nosaltres el dia que governem tindrem prioritats totalment diferents”, assegura Colomer.

Mirada posada en les eleccions
Les eleccions municipals i autonòmiques 2011 també van ser un dels temes importants de la reunió. Des del partit s’està treballant per a poder presentar candidatures a tots els municipis de la província de Castelló. “La Diputació i la Generalitat són dos objectius molt importants per als socialistes i per als ciutadans” ja que “la gent té que mentalitzar-se que està en joc algo més que una ideologia política”, pel que “la gent no votarà esquerra o dretes, PSOE o PP”, sino que serà “continuar amb tot el que ha significat aquesta època” del PP amb “imputats grans alts càrregs de la Generalitat i la Diputació”, entre ells el president de la Generalitat, o buscar l’alternativa que “representem els socialistes”, conclou.

Més informació: | | |