Portell millorarà l’accés al Corro amb el Pla Confiança de la Generalitat


Etiquetes: , ,

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Portell
dimarts, 13 de juliol de 2010

Portell es beneficiarà properament del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana, inversions que es sumen a les destinades al municipi últimament gràcies al segon Plan Zapatero, com la implantació d’una xarxa.  Alicia Mor, regidora de servicis públics i obres, assegura que “l’ajuntament comptarà amb 52.000€ per reestructurar l’accés al corro i d’aquesta manera permetre l’accessibilitat a un espai molt utilitzat pels ciutadans”.

Les obres correran a càrrec d’una empresa local, “ja que així es potencia l’economia del poble i al mateix temps la de la comarca”, segons fonts municipals. En elles s’ampliarà l’antiga escala que donava pas al corro, indret utilitzat per diverses activitats dins de la vida pública de Portell, ja que era “especialment incòmoda i dificultava l’accés”.

Abans de començar amb elles, s’han tingut que realitzar diferents estudis arqueològics degut a la situació geogràfica del poble on s’han troba diferents restes. Açò a retardat molt l’inici de les obres, però una volta començades segueixen un bon ritme. Alicia Mor ens afirmava que “el termini de les obres no estava clar, però que d’aquí a dos o tres mesos ja haurien d’haver finalitzat”, ja que no hi ha cap obstacle que puja frenar el seu desenvolupament.

Amb aquestes obres, Portell podrà oferir d’una manera més eficaç a tots als visitants el seu patrimoni; augmentant el seu atractiu turístic del municipi. Al mateix temps, els mateixos habitants podran gaudir millor d’un lloc, i “fer que resalte tota la pedra que tenim a Portell”.

Més informació: | |