Victòries dels Quintos i La Fonda al campionat de futbito

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 13 de juliol de 2010

Anit s’encetava una nova setmana del campionat de futbol sala Ciutat de Morella. En el primer partit s’enfrontaven els dos equips més joves del campionat. L’encontre va estar molt disputat encara que els Quintos van portar sempre la iniciativa en el marcador. En aquesta primera part no van hi haure grans diferències entre un i l’altre equip i s’arribava al descans en un ajustat 3 a 2 a favor del conjunt dels Quintos.

A la segona part l’equip patrocinat per Teleasis va eixir a per la victòria i molt prompte aconseguiria distàncies amb gols de Luís i Marc, que va realitzar un gran encontre tant en defensa com en atac. El conjunt del Mas de Ferrè no es va conformar en aquest resultat i cada vegada arribava més a la porteria defesa per Franz. El partit agarrava emoció amb els gols de Torremiró i Javi però la sentència arribava després d’una magnifica jugada personal de Serret que, després de sortejar diversos rivals va creuar el baló davant de l’eixida del porter rival aconseguint el sext i definitiu gol.

En el segon encontre La Fonda va ser molt superior i va aconseguir una còmoda victòria davant del conjunt de La Mata. El gran protagonista del partit va ser Pereira aconseguint 5 gols dels 8 que va realitzar La Fonda. Aquest jugador, debutant en el campionat, esta deixant grans actuacions i es situa màxim golejador junt amb el jugador de Portell Chillida.