Emoció i molta tensió en les noves victòries de Blanca i Els Porxes


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 14 de juliol de 2010

El Centre Lúdic Jaume I, era, la nit de dimarts, l’escenari de dos dels partits més disputats fins ara. En el primer Blanca i Rumania disputaven un partit que podia suposar la classificació en el grup A, en el segon El Maestrazgo es jugava el liderat del grup B front als Porxes.

El primer partit va començar molt igualat, i prompte els dos equips van aconseguir marcar un gol cadascun per deixar el marcador en empat a 1. Després seria Blanca la que marcaria 3 gols més i deixaria el marcador en un 4 a 1 que semblava definitiu. Però els romanesos van embogir el partit, i fent servir un joc al límit del reglament, van aconseguir retallar distàncies. Però no seria suficient, i finalment el partit acabaria en 4 a 3 favorable a Blanca, que ja te casi assegurada la seva classificació. Els gols de Blanca serien 1 de Ivan, Cristian, Miguel ángel i Miquel. Per a Rumania 1 de George, 1 de Liviu i l’altre se’l faria Blanca en pròpia porta. Els punts 5 per a Cristian i 3 per George.

El segon partit enfrontava als líders del grup B, Maestrazgo contra els actuals campions Els Porxes. Partit mol igualat on les diferències no van ser mai superiors a un gol. La majoria del partit Maestrazgo va anar per davant en el marcador, però al final del partit el saber fer de els jugadors de Els Porxes va aconseguir remuntar un 3 a 2 en contra i va deixar el marcador en el definitiu 4 a 3. Aconseguint d’aquesta manera el liderat del grup B. Per als Porxes van marcar Josele, Jesús, Eloy i Pepe. Per al Maestrazgo 2 Oscar i 1 José. Els punts 5 per a Oscar i 3 per a Pepe.

Encara que ahir va rebre 3 gols, Pau de Pls Porxes segueix com a porter menys golejat en 5 gols. Chillida continua com a millor jugador en 15 punts i el mateix Chillida i Pereira de La Fonda son els màxims golejadors en 9 gols.

Amb 3 jornades disputades per tots els equips, en el grup A, líder continua Portell en 9 punts, La Fonda i Blanca ja tenen 6 punts, mentre que el Bis i Romania, tenen 3 punts. La Mata es el cuer en 0 punts una jornada més. Per la seua part, en el grup B, hi ha canvi de líder. Els Porxes és primer en 7 punts, Maestrazgo queda segon en 6, El Pub en té 5, mentre que els Quintos-Teleasis en tenen 4. La Cope en té 3 i el Mas de Ferré no ha puntuat.

La jornada de dimecres ens presenta dos partits que a priori estan mol desigualats. En primer lloc La Mata s’enfrontarà a Portell mentre que en el segon partit el Pub jugarà contra el Mas de Ferré. L’arbitratge correrà a càrrec del Restaurant Blanca.

________________________________________________________
· Resultats
· RESTAURANTE BLANCA 4-3 RUMANIA
(Iván, Cristian, Miguel Ángel i Miquel) (George, Livyu i 1 gol propia porta). MJ: 5 punts Cristian (Blanca), 3 p. George (Rumania)

· ELS PORXES 4-3 MAESTRAZGO
(Josele, Jesús, Eloy i Pepe) (Òscar 2 i José). MJ: Òscar (Maestrazgo) 5 punts i Pepe (Els Porxes) 3 p.
________________________________________________________

Més informació: