Festival de gols al Ciutat de Morella


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 15 de juliol de 2010

Molts gols són els que es van poder veure la nit de dimecres al Centre Lúdic Jaume I. Portell va golejar a La Mata, mentre que El Pub feia el propi en el Mas de Ferré.

En el primer partit va haver-hi un inici sorprenent, ja que La Mata va plantar cara a la perfecció als de Portell. S’avançaria Portell amb un gol en pròpia porta però abans del descans els de La Mata empatarien, i fins i tot van tenir ocasions per avançar-se en el marcador. En la represa, els portellans van augmentar el ritme del partit i van distanciar-se. No obstant els de La Mata encara marcarien algun gol. En acabar, 7 a 3 favorable als de Portell. Marcarien per a La Mata Delfin, Rangel i l’altre seria en pròpia porta. Per a Portell, 2 Abel i Hector, mentre que Albert i Chillida en farien un, l’altre se’l marcarien els de La Mata en pròpia porta. Els punts 5 per a Abel i 3 per a Gerardo, el porter de La Mata.

El segon partit, enfrontaria al Pub contra el Mas de Ferré. Tal com va començar ja es va veure que el partit no tindria massa complicacions per a El Pub, ja que van tancar als rival en el seu camp i sols era qüestió de temps que s’avançaren en el marcador, i així ho van fer mitjançant Jordi. Però va ser marcar el primer, i relaxar-se, i va ser en eixe moment quan Javi empataria el partit per als del Más de Ferré. El pub va reaccionar bé i va acabar imposant la seva superioritat a base de gols. Al finalitzar el partit, 7 a 1 favorable al Pub. Marcarien per al Pub 4 Jordi, 2 Moles i 1 Monfort. 5 punts serien per a Jordi i 3 per a Torre el Poso, més conegut com a Llàcua.

En aquest 5 punts Jordi s’iguala amb Chillida com a millor jugador en 15 punts. I amb els 4 gols d’ahir també s’iguala en Chillida com a màxim golejador amb un total de 10, Pereira els segueix de ben a prop en 9. El porter menys golejat, segueix sent Pau una jornada més amb 5 gols encaixats.

Classificacions
Pel que fa a les classificions, en el grup A, Portell es mes líder en 12 punts, Blanca i La Fonda tenen 6 punts, mentre que el Bis i Romania en tenen 3. La Mata segueix una jornada més en 0 punts. En el grup B, nou canvi de líder El Pub es ara el líder en 8 punts, però en un partit més que els seues perseguidors. Segon són Els Porxes en 7 punts, tercers Maestrazgo en 6 i quarts són els Kintos 2010-Teleasis en 4 punts. La Cooperativa es penúltima en 3 punts mentre que el Mas de Ferré continua en 0 punts.

La jornada de dijous tancarà la tercera setmana del campionat, en el primer partit els Kintos i la Cooperativa es juguen l’accés a la següent fase, el que guanye avui tindrà la classificació casi assegurada. El segon partit La Fonda s’enfrontarà al Bis i l’arbitratge anirà a càrrec del Pub.

________________________________________________________
· Resultats:
· LA MATA 3-7 PORTELL
(Delfín, Rangel, p.p.) (Abel 2, Héctor 2, Albert, Chillida, p.p.). MJ: Abel (Portell) 5 p. i Gerardo (La Mata) 3 p.

· MAS DE FERRÈ 1-7 EL PUB
(Javi) (Jordi 4, Moles 2, Monfort). MJ: Jordi (El Pub) 5 p. i Torre el Pozo (Mas de Ferrè) 3 p.
________________________________________________________

Més informació: