La calor fa augmentar les visites a les piscines dels Ports


Etiquetes: ,

__________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 15 de juliol de 2010

Dies de molta calor es viuen a la comarca dels Ports. Màximes que sembla no acaben de tocar cim mai i nits tropicals que ens acompanyen permetent l’estada a les terrassetes dels diferents establiments. I amb aquesta xafogor, una de les activitats que més abellix fer és un banyet refrescant a la piscina. A Morella, la Piscina Municipal està oberta des del mes de Juny, però no ha sigut fins fa un parell de setmanes, amb el començament del calorós juliol, quan vertaderament l’afluència al recinte estival ha anat en continu augment. L’aigua de les piscines de la comarca no es caracteritza precisament per estar calenta ni fins i tot a temperatura ambient, sembre es troba prou fresqueta. Però amb estos dies de nits amb mínimes superiors o iguals als 20 graus, la cosa ha canviat un poc. Ara abellix i molt refrescar-se a la piscina.

Tot tipus de gent decideix optar per la piscina i combatre la forta calor. Però entre els banyistes destaquen els més menuts que, realment, són els que més gaudeixen de les piscines. Tot tipus de jocs aquàtics, curses, figures sota l’aigua i diferents jocs que s’improvisen sobre la marxa. També tot tipus d’equipament per anar a la piscina: flotadors, pilotes, pales, ulleres i fins i tot aletes, per tal de sentir-se com un autèntic submarinista. Ara bé, tot això sense oblidar un element indispensable: el berenar. Per tots es sabut que l’aigua dóna fam, per això cal ser previsor i pensar en l’estona del berenar.

La piscina compta amb una socorrista que s’encarrega de vetllar per la seguretat dels banyistes, sempre amb els ulls fixes als més menuts, que són els que més perill tenen de prendre mal.

Pares, mares, avis, tots tenen cabuda a les piscines. Jornades de reunió amb els amics, per tal de comentar el transcurs de l’estiu en un marc immillorable, gaudint de la calor, però al mateix temps, resguardant-se d’ella fent uns llargs a la piscina.

Ara el que s’espera és que la fresqueta tarde en arribar i deixe gaudir als aficionats a l’aigua del poc temps de calor que solem tenir a la comarca dels Ports.

Més informació: |