L’Escola d’Estiu va d’excursió al Castell de Morella


Etiquetes: , ,

______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 16 de juliol de 2010

Cada divendres, l’Escola d’Estiu de Morella organitza una jornada especial. Una activitat fora de l’espai que alberga l’escola la resta dels dies. Una excursió al Castell de Morella ha sigut la ruta escollida per a aquesta setmana. Amb botelles d’aigua, les motxilles preparades i molta força, un grup de més de 40 xiquets eixia del Col·legi Verge de Vallivana de Morella en direcció a la zona més alta de la ciutat. Durant el recorregut, alguns corrien més, altres es queixaven de la forta calor, però, en definitiva, tots tenien ganes d’accedir al Castell.

La gran escalinata d’accés al Convent de Sant Francesc, porta del Castell, ha sigut un dels grans reptes per als menuts. Però ràpidament s’ha fet l’esforç i s’ha arribat a l’entrada. A poc a poc i fent cas de les tres monitores, Estela, Rocio i Carmen, els participants de la ruta anaven aproximant-se a un dels punts més característics del monument, la zona on està situada l’escultura de Cabrera. Allí l’eufòria ha pujat de nivell, tots volien aproximar-se al gran cavall.

Portar a un grup tan nombrós de xiquets d’excursió no és tasca fàcil, però les monitores estan ben preparades. A més, amb l’estiu, els menuts tenen ganes d’eixir al carrer i passar una estona diferent amb tota la resta de companys.

Totes les activitats que se n’ixen un poc de la rutina agraden i molt als menuts. Durant la setmana, els assistents a l’Escola d’Estiu ja estan pensant al voltant de l’excursió que les monitores hauran preparat. Contents encara que una mica acalorants, ja demanaven més excursions.

La propera setmana, solidària
La setmana propera, com afirmava una de les monitores, s’intentarà apropar els xiquets fins l’ambulància de la Creu Roja, per tal que coneguen els serveis que assisteix i el seu funcionament. D’aquesta manera, al mateix temps que es gaudeix de l’estiu i de les activitats, sempre hi ha un raconet per a l’aprenentatge.

Més informació: | |