“Mos va la Salsa” signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Morella


Etiquetes: ,


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 16 de juliol de 2010

El grup de ball de Morella “Mos va la Salsa” signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Morella. Dos membres del grup s’han reunit a l’ajuntament amb el regidor de Festes Rhamsés Ripollés. En primer lloc, el regidor feia referència a la necessitat de formalitzar la relació entre el consistori i el grup de ball. Al mateix temps, destacava la gran tasca que realitzen durant tot l’any, amb els assajos i els cursos de ball, per tal d’oferir un espectacle com el que van fer l’estiu passat.

Des de “Mos va la Salsa” s’agraeix a l’Ajuntament de Morella el compromís de col·laboració que ha mostrat amb la signa del conveni. També s’aprofitava per tal d’explicar totes les activitats que tindran lloc el darrer cap de setmana del mes de juliol i que protagonitzaran els ballarins de “Mos va la Salsa”. El divendres 30 de juliol este grup de ball participarà en la Festa del Carib de Els Ports Ràdio. Però serà el dissabte 31 quan el Pavelló de Festes de Morella acollirà la seua gran actuació, on també es comptarà amb la participació de ballarins vinguts de Castelló. Cada vegada i sobretot després de l’actuació que “Mos va la Salsa” ofereix a l’estiu, el nombre de persones que s’interessen per este grup de ball augmenta. Gent de totes les edats amb una característica en comú: la passió pel ball i per la salsa majoritàriament.

Activitats tot l’any
Durant tot l’any, els membres d’aquesta agrupació assagen durament per tal de fer ben lluïdes les seues actuacions. La llotja de l’Ajuntament de Morella és l’espai que setmana rere setmana els veu progressar amb més passos de ball, cada vegada més complicats. Aquestes sessions són llargues i requereixen esforç, però al mateix temps s’aprofita per desconnectar de la rutina i gaudir al ritme de la salsa. “Mos va la Salsa” està oberta a qualsevol persona a la qual li agrade el ball i vulga formar part de l’agrupació. Tant parelles com persones individuals poden ser-ne membres. Hi ha diferents sub-grups en funció del temps que cadascú porta ballant, per tal de incidir més en determinats moviments en aquells que s’inicien en el món de la dansa.

Des de l’agrupació de ball s’anima a la gent a acudir el dia 31 de juliol per veure l’actuació preparada amb molt d’esforç i il·lusió per enguany. Pel que sembla, públic no faltarà a l’espectacle de “Mos va la Salsa”. I és que l’any passat els assistents van gaudir tant que segurament tindran ganes de repetir.

Més informació: |