Les associacions de Vilafranca aprofiten la Fira per a promocionar-se

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dissabte, 17 de juliol de 2010

Moltes associacions de Vilafranca aprofitaven la Fira de la Magdalena per a montar la paradeta i oferir diferents productes per promocionar la seua activitat. Una de les associacions amb més tradició a la Fira és el Grup de Dones amb les típiques ‘figues albardades’ que es poden adquirir al seu stand. A banda, també es venen ungüents per a les cremades i altres productes. L’activitat al local en el que s’ubica l’associació és espectacular durant tot el cap de setmana i en ell, les 10 membres de la Junta Directiva preparen els productes amb molta cura.

Creu Roja de Vilafranca també tenia instal·lat un ‘stand’ a l’inici del Carrer Explorador Andrés amb material necessari per tal d’afrontar emergències. Les carpes i vehicles d’emergències van poder ser coneguts pel públic a la Fira de Vilafranca. És un material que es troba al magatzem de l’ONG a Cabanes, però que qualsevol assemblea provincial pot utilitzar en cas de ser necessari.

La Comissió de Festes de Vilafranca ha montat una tasqueta a l’Avinguda de Castelló durant aquestos dies de Fira. Un establiment que ha estat molt concurrit a tot hora i és que la gent del poble no ha dubtat en recolzar a la Comissió, que està ultimant els detalls per a les Festes en honor a Sant Roc que es celebren del 6 al 16 d’Agost. La Comissió de Festes també organitzava el dissabte a la nit l’espectacle ‘Pollo E Hijos’ amb els actors de l’Alquería Blanca.

La venda de samarretes i abonaments per al Dia de les Penyes també es feia a molt bon ritme al recinte firal. Els membres de la Comissió de Penyes aprofitaven les jornades de Fira per tal d’anar recaptant fons. El Dia de les Penyes es celebrarà el dimecres 11 d’Agost, dins de les Festes 2010.

Com es pot veure, moltes de les associacions i Comissions de Vilafranca han participat en aquesta Fira de la Magdalena. Altres, com la Unió Musical de Vilafranca, oferia el Concert Extraordinari el divendres a la nit o l’Associació Esportiva de Vilafranca, organitzadora del Cross de la Fira.

Més informació: | |