Morella supera amb nota la seua primera carrera de muntanya



________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 18 de juliol de 2010

Morella ha superat el difícil examen organitzatiu d’una dura carrera de muntanya de 23 quilòmetres. Per a això, ha sigut necessari un desplegament de més de 50 voluntaris que s’han distribuït per tot el trajecte, perquè no es reflectiren incidències. Segons l’opinió de molts dels participants de la carrera, en especial els primers classificats, “la carrera ha sigut molt bonica”.

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Morella, Palmira Mestre, destacava “l’esforç dels voluntaris que s’han encarregat d’organitzar la competició i, que gràcies a ells, no sols s’ha pogut disputar, sinó que ha sigut un èxit”. Així mateix, explica que “no teníem experiència en este tipus de carreres d’alta competició i per a nosaltres era un repte organitzatiu, pel què estem molt contents amb el resultat”.

Mestre també ha mostrat el seu desig de que “este esforç organitzatiu es veja recompensat amb una segona edició d’esta important competició”. A més, ha agraït l’elecció de Morella dins del circuit de la Lliga Castelló-Nord Premi Fundació Ruralcaja i, la participació de tots els corredors.

En total, 206 competidors han pres l’eixida i han arribat a la meta. Alguns ho han fet competint, mentres que altres han realitzat una excursió senderista. Els líders de la Lliga, Juan Navarro i Laia Cañes, han complit els pronòstics i s’han alçat amb el triomf en el Passeig de l’Alameda de Morella. El primer ha fixat el cronòmetre en 1:41:51 i la segona en 2:28:47, després d’afrontar els últims quilòmetres lesionada. Ambdós coincidien en que els agradaria “tornar a guanyar l’any que ve en esta ciutat”. Però també hem pogut veure cares conegudes competint a la cursa, gent de la comarca aficionada a l’exercici que no s’ha volgut perdre la cita.