S’adecua la zona del Peiró de Sant Joan a Villores


_________________________________________________________
Marc Bellvís Milian, Villores
dilluns, 19 de juliol de 2010

Dintre del programa de mesures compensatòries del Pla Eòlic Valencià, a Villores estan a punt d’acabar-se les obres d’adequació de la zona del Peiró de Sant Joan. Renomar, empresa encarregada de la instal·lació i gestió dels parcs eòlics a la nostra comarca, realitzarà una inversió de uns 20.000€ per a la consecució d’aquesta obra. A més d’aquesta inversió, es destinaran 42.000€ per al manteniment de la brigada mediambiental de Els Ports, en la qual una persona roman permanentment en la localitat de Villores.

Lloc emblemàtic
El Peiró de Sant Joan és un dels indrets més emblemàtics de Villores, a més de ser una zona molt freqüentada per la gent que li agrada gaudir de bonics paisatges a l’hora de caminar.

A banda del Peiró, amb una creu amb funció protectora sobre el territori, té un paisatge molt atractiu al seu voltant i, en quan acaben les obres de remodelació, cobrarà encara més interès, ja que s’ha adequat la zona amb la instal·lació de nombrosos bancs, taules i paperes , així com de taules informatives del paisatge que es pot observar. Finalment, s’han instal·lat uns petits porxes on es col·locaran alguns aparells de gimnasia on els ciutadans podran realitzar alguns exercicis físics mentre gaudeixen d’aquesta zona de tanta bellesa paisatgística.

Més informació: |

1 comentari

  1. Doncs fantàstic, passarem els vespres d’estiu que estiguem per allà Villores prenent la fresca als nous bancs! I aviam què diuen els panells informatius.