Els Porxes i Blanca aconsegueixen dos victòries clares

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 20 de juliol de 2010

La nit de dilluns es van poder viure dos partits que van estar més ajustats del previst en el inici, però que a mesura que van avançar els minuts s’imposaria la lògica. Els Porxes guanyarien al Mas de Ferré mentre que Blanca faria el mateix contra La Mata.

En el primer partit, Els Porxes patirien més del previst per emportar-se el partit. En la primera part, la bona actuació de Rampi, el porter del Mas de Ferré, evitaria que Els Porxes es distanciaren de manera definitiva en el marcador. Rampi ho aturaria casi tot, excepte una ocasió dels de la xocolateria que deixaria un marcador de 1 a 0 al descans. En la represa, Els Porxes augmentarien la intensitat i aconseguirien distanciar-se en el marcador, encara que els del Mas de Ferré marcarien un gol, el resultat en acabar el partit era molt clar. 5 a 1 favorable als Porxes. En aquest partit, va debutar un dels jugadors més desequilibrants dels que han jugat el campionat, Rubén, encara que el debut no va ser massa positiu ja que es va lesionar.

En el segon encontre, Blanca es veuria sorpresa, ja que sols començar el partit van encaixar un gol, i per tant els tocava remuntar. Els de La Mata, veien més a prop el somni de aconseguir la seva primera victòria. No obstant, Blanca va reaccionar amb rapidesa i li donaria la volta al marcador. En acabar el partit, els de Blanca s’havien imposat per un resultat de 7 a 3. La Mata tanca la seva primera lligueta regular del campionat sense puntuar, però s’ha de destacar la millora en el joc que ha tingut des de l’inici del campionat fins ara.