Els Porxes acaba líder i la Fonda passa com a segon al Ciutat de Morella


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 22 de juliol de 2010

A punt d’acabar-se, la lligueta regular del Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morelal sols es pot esperar emoció, nervis i partits que fan que el públic que s’apropa al Centre Lúdic i Esportiu pugue gaudir d’un bon espectacle futbolístic. Dimecres a la nit dos bons partits. En el primer Porxes aconseguiria el liderat del grup B gràcies a la seva victòria front als Quintos 2010-Teleasis. En el segon La Fonda guanyaria a Blanca i gràcies a aquesta victòria li arravataria la segona posició del grup A.

El primer partit va acabar amb una victòria molt contundent per als Porxes, 6 a 1. No obstant, el resultat no reflecteix el que va ser el partit, ja que la primera part va estar dominada pels Quintos, però aquests sols van aconseguir anar-se’n al descans en una diferència d’un gol, 1 a 0. La segona part va ser diferent, ja que els Quintos no arribaven amb tanta facilitat i aprofitant les eixides al contraatac li donarien la volta al marcador. Primer Butano i després Pepe aconseguirien posar el 2 a 1 al electrònic. El partit ja no tindria més història ja que els de la xocolateria van marcar fins a 4 gols més per deixar el marcador en un 6 a 1. En aquest partit, destacar l’actuació de Pepe que va aconseguir 4 gols per als Porxes, Butano en faria 2. Per als Quintos, el gol el va marcar Josema. 5 punts van ser per a Pepe i 3 per Josema.

El segon partit es preveia molt ajustat i no va defraudar. La Fonda tenia que guanyar a Blanca per situar-se segona del grup. Mentre que a Blanca li valia en empatar per conservar aquesta segona posició. Moltes alternatives en el marcador i sempre amb marcadors molt ajustats, marcaven uns i els altres es tiraven a l’atac per empatar. S’avançaven els altres i ben prompte es veia un gol en la porteria contraria. Durant el partit van haver-hi trams on Blanca semblava tenir controlada la segona posició, però finalment La Fonda guanyaria per 5 gols a 4. Per a Blanca van marcar Perico, Esteban i 2 gols Ibañez. Mentre que per a La Fonda ho faria Llanes 2 cops, mentre que Marín, Pereira i Andreu en marcarien un. Els punts 5 per a Pereira i 3 per a Ibañez.

Les classificacions individuals continuen igual. Jordi i Chillida son els campions del trofeu a millor jugador amb 20 punts. Pereira, es queda a les portes amb 18 punts. La classificació de màxim golejador segueix liderada per Chillida amb 13 gols, seguit de Pereira i Jordi amb 12. Pau, una jornada més es el porter menys golejat en 7 gols encaixats. A falta d’una sola jornada, mirem com queden les classificacions.

En el grup A, Portell quedarà com a líder en solitari en 15 punts, La Fonda serà segona en 10 punts, mentre que Blanca quedarà tercera en 9 punts. El Bis es quart amb 4 punts, mentre que Rumania es quinta en 3 punts. La Mata es l’últim classificat en 0 punts.

En el grup B, Porxes acabarà líder del grup en 13 punts, El Pub quedarà segon amb 11. Quintos 2010- Teleasis es tercer amb 7 punts, mentre que el Maestrazgo va quart amb 6 punts. La Cope es penúltima en 3 punts mentre que el Mas de Ferré es últim en 0 punts.

Aquest dijous última jornada de la lligueta regular. En el primer partit, el Bis i Rumania es juguen la classificació per als quarts de final. En el segon la Cope te l’opció de classificar-se si guanya el partit que l’enfronta al Maestrazgo. Ja que avui se sabrà quin es el 4t classificat de cada grup, es preveu que hi hage una gran afluència de públic al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. I amb això tanquem el resum de la jornada del campionat de futbol sala.

Més informació: